Klantenkaart

Spaar punten bij iedere aankoop

Uw klantenkaart activeren

Vul hieronder uw gegevens in om uw klantenkaart te activeren

Met de Timco voordeelmarkt voordeelkaart kunt u sparen voor korting op het gehele assortiment. Ook wordt u op de hoogte gehouden van diverse acties, aanbiedingen en activiteiten d.m.v. een digitale nieuwsbrief. U wordt uitgenodigd voor speciale avonden voor klantenkaarthouders b.v. met de opruiming of met Kerst.

De vele voordelen zijn...

U spaart VIP-saldo op nagenoeg al je aankopen. U ontvangt € 2,50 starttegoed na het volledig invullen van je gegevens. U bepaalt zelf hoeveel, wanneer en waar je het VIP-saldo wilt gebruiken. U bent na iedere aankoop op de hoogte van je VIP-saldo. U ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen. De klantenkaart is verkrijgbaar in onze filialen.

Hoe werkt het?

Bij besteding van € 1,- krijgt u 1 punt en 1 punt is € 0,05 waard. Iedere klant kan een pas aanvragen; echter per adres 1 klantenkaart met een minimale leeftijd van 18 jaar. Nadat u al uw gegevens heeft ingevuld op de website wordt de pas binnen enkele dagen geactiveerd door een van onze medewerkers. Hierna begint u direct met sparen. De pas is geldig in alle Timco voordeelmarkt filialen. Bij het afrekenen laat u de pas eerst scannen bij de kassa, zodra de kassa is afgeslagen kunnen de punten er niet meer op gezet worden. Wanneer u de punten (korting) op wilt nemen, geeft u dit aan tijdens het afrekenen. De voorwaarden kunnen wijzigen, deze worden dan in de winkel en op de website gepubliceerd. Bij verlies of diefstal van uw kaart, kunt u met uw persoonlijke gegevens de gespaarde punten op een nieuwe kaart laten zetten tegen €2,50 administratiekosten. De klantenkaart is alleen geldig bij betaling in de winkel. De punten worden niet uitbetaald in contanten. Ruilen en retourneren kan alleen met klantenkaart en kassabon. Bij een retour worden de gespaarde punten dan terug op de klantenkaart geboekt. (Bij ruiling wordt dit verrekend.)