Betaalmethoden

Op deze manieren kun je bij ons betalen.

Meest gebruikt in Nederland
iDeal

Je betaalt via je eigen bank, dus vertrouwd en veilig. Registreren of speciale software downloaden is niet nodig. Je iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht. Betalen met iDEAL is bij Timco altijd gratis.

Pas na 30 dagen betalen
Klarna

Vindt jij het toch handiger om achteraf te betalen? Dan bieden we jou ook die mogelijkheid met Klarna betaal later na 30 dagen! Deze betaalmethode wordt veel gebruikt bij grote aankopen zoals boxspings, banken, tafels etc. Bij Timco kan je gratis gebruik maken van Klarna betaal later.

Meest gebruikt in België
Bancontact

Bancontact is een populaire manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als je ook gebruik wilt gaan maken van Bancontant kan je dit aanvragen bij de bank waar je bankiert. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. Timco rekent per order 2% transactiekosten.

Wereldwijd betalen
Creditcard

Bij Timco kan je ook met creditcard betalen. American Express is mogelijk, maar ook is het mogelijk met VISA of Mastercard te betalen. Betalen met creditcard kan bij Timco geheel kosteloos.

Speciaal voor Apple gebruikers
ApplePay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Betalen met Apple Pay kan bij Timco geheel kosteloos.

Populair in België
KBC/CBC

Wanneer je de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiest, dan selecteer je vervolgens je eigen bank, KBC of CBC. Je wordt dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. Je hebt dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra bevestigd, waardoor bestellingen direct verwerkt kunnen worden. Ook deze betaalmethode is bij Timco geheel kosteloos.

Populair in België
Belfius

Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan je de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruikt de klant een kaartlezer om de betalingen te bevestigen.