Wandkast teak, nu met 60% kassakorting #117

699.00 279.00

Uitverkocht

– massief teakhout
– 3 schappen
– 3 lades voorzien van metalen handgrepen


Afmetingen:
– hoogte 195cm
– breedte 50cm
– diepte 40cm

Uitverkocht

Artikelnummer: 117 Categorie:

Beschrijving

Partij artikel bij Timco Voordeelmarkt bestaat vaak uit 1 stuk. Wij hebben hier niet meer voorraad van, dan de aangegeven voorraad per artikel. Speciaal voor onze klanten die wat verder weg wonen of die bijvoorbeeld niet direct naar ons filiaal in Aalst-Waalre kunnen komen en wel graag gebruik maken van dit voordeel, hanteren we twee bestelopties:

Besteloptie 1. Online afrekenen
Het artikel kan direct worden besteld en online via ons veilige betaalomgeving worden afgerekend. Het artikel kan worden afgehaald in filiaal Aalst-Waalre. De afhaaldatum kan in onderling overleg plaatsvinden. Het artikel wordt niet verzonden.

Besteloptie 2. Reserveren
Het artikel kan 24 uur worden gereserveerd. Als u bij bezoek overgaat tot aankoop van het artikel, dan brengen wij het reserveringsbedrag in mindering op de aankoop. Het reserveringsbedrag word niet gerestitueerd. Op uw factuur treft u de reserveringsdatum aan. Gedurende deze dag stellen wij u in de gelegenheid een bezoek te brengen aan ons filiaal in Aalst-Waalre.

Uitzondering: Indien een reservering wordt gemaakt op zaterdag, dan zal het artikel voor u bewaard blijven tot en met de maandag erop volgend.

Wij hopen u graag binnenkort te ontmoeten.

Serviceteam Timco Voordeelmarkt

 

Extra informatie

Reserveren mogelijk

1 dag