Stoffen bruine relax fauteuil #495

399.00 159.60

Uitverkocht

–  Relax fauteuil
–  stof 
–  armleuningen
–  voorzien van trekclip voor relax stand
–  kleur bruin

Afmetingen: 
LxBxH
80x75x105cm

 

Uitverkocht

Artikelnummer: 495 Categorie:

Beschrijving

Partij artikel bij Timcovoordeelmarkt bestaat vaak uit 1 stuk. Wij hebben hier niet meer voorraad van, dan de aangegeven voorraad per artikel. Speciaal voor onze klanten die wat verder weg wonen of die bijvoorbeeld niet direct naar ons filiaal in Aalst-Waalre kunnen komen en wel graag gebruik maken van dit voordeel, hanteren we twee bestelopties:

Besteloptie 1. Online afrekenen
Het artikel kan direct worden besteld en online via ons veilige betaalomgeving worden afgerekend. Het artikel kan worden afgehaald in filiaal Aalst-Waalre of bezorgd worden. De afhaaldatum kan in onderling overleg plaatsvinden. Al onze bezorgingen worden bezorgd tot aan de deur, u dient er zelf voor te zorgen dat uw product op de gewenste plek komt te staan. Wij hanteren geen bezorgkosten om het product te laten bezorgen.

Besteloptie 2. Reserveren
Het artikel kan 24 uur worden gereserveerd. Als u bij bezoek overgaat tot aankoop van het artikel, dan brengen wij het reserveringsbedrag in mindering op de aankoop. Het reserveringsbedrag word niet gerestitueerd. Op uw factuur treft u de reserveringsdatum aan. Gedurende deze dag stellen wij u in de gelegenheid een bezoek te brengen aan ons filiaal in Aalst-Waalre.

Uitzondering: Indien een reservering wordt gemaakt op zaterdag, dan zal het artikel voor u bewaard blijven tot en met de maandag erop volgend.

Wij hopen u graag binnenkort te ontmoeten.

Serviceteam Timcovoordeelmarkt

 

Extra informatie

Reserveren mogelijk

1 dag