+ vertrouwd…

Het familiebedrijf Timco heeft 2 vestigingen in Brabant. Sinds 1969 zijn wij gespecialiseerd in het opkopen van complete winkel partijen van o.a. bekende retailketens, supermarkten, groothandels etc.. Omdat ons winkelassortiment per week verschilt en wij altijd zeer voordelig zijn, mogen wij dan ook dagelijks winkelend publiek uit geheel het land begroeten. De partijgoederen kunnen afkomstig zijn uit faillissementen, rook- en waterschade, of brandschade! Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van het vele voordeel. En u weet het, ten alle tijden …..NIET GOED IS GELD TERUG !!!

+ voordeel…

Het assortiment bij Timco wisselt continue. Wij streven ernaar om elke week weer een nieuwe partij te kunnen aanbieden met een hoge kortingen. Hierdoor creëren wij voor iedereen wat wils. Bij Timcovoordeelmarkt kan je van alles tegen komen voor het hele gezin!

+ vernieuwend…

In onze winkels kom je altijd merkartikelen tegen die voorzien zijn van een hoge korting. Merken die wij regelmatig verkopen zijn Brabantia, PTMD, Philips, Bosch, Fiskars, Haluta, Miele, Nike, Tefal etc.. Iedere week versturen wij een mailing met de laatste aanbiedingen en belangrijker nog met de laatste nieuwe partijen. Door je aan te melden via Facebook of Timcovoordeelmail ben je altijd als eerste op de hoogte. Later in de week volgen de advertenties in de diverse media. Wees ook slim en meld je snel aan.