Timco Voordeelmarkt Oploo

Timco is dé voordeelwinkel in Oploo. Timco koopt partijen op bij bedrijven die brand- of waterschade geleden hebben, bij faillissement verkoop en faillissement veilingen. De producten zonder schade kunnen wij verkopen in onze voordeelshop met hoge kortingen tot wel 80%. Zo koop je bij ons mooie producten, vaak merkproducten, die van hoge kwaliteit zijn tegen een hele voordelige prijs.

Openingstijden Oploo

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
9:00 – 18:00u
9:00 – 18:00u
9:00 – 18:00u
9:00 – 18:00u
9:00 – 20:00u
9:30 – 17:00u
gesloten

Loonseweg 21a
5841 CP Oploo
0485-382020

Timco Voordeelmarkt Oploo heeft een wisselend assortiment

Ons assortiment wordt bepaald door de producten die wij opkopen. Daarom heeft Timco Voordeelmarkt een assortiment dat continu wisselt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat wij een gehele drogisterij of supermarkt kopen en deze producten aanbieden. Ook kun je bij Timco Voordeelmarkt terecht voor meubels, zo hebben we bijvoorbeeld altijd goedkope hoekbanken of eettafels in ons assortiment. Ook voor kleding kun je terecht in onze voordeelwinkel. De ene keer hebben we sportkleding of merkkleding voor dames of heren, de andere keer hebben we een groot aanbod schoenen.

Blijf op de hoogte van nieuwe partijen in onze voordeelwinkel

Om op de hoogte te blijven van het laatste aanbod van Timco Voordeelmarkt kun je ons het beste volgen op Facebook of je inschrijven voor de nieuwsbrief. Via deze kanalen houden wij je wekelijks op de hoogte over de nieuwste partijen in onze voordeelshop, zo ben je nooit te laat!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht