Timco Voordeelmarkt Aalst-Waalre

Timco is dé voordeelshop in Aalst-Waalre. Timco koopt partijen op bij faillissement verkoop, faillissement veilingen of bij bedrijven die brand- of waterschade geleden hebben. De producten die schadevrij zijn verkopen wij in onze voordeelwinkel met kortingen tot wel 80%. Op deze manier koop je bij ons mooie producten (vaak merkproducten) van hoge kwaliteit tegen een hele voordelige prijs.

Openingstijden Aalst-Waalre

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
9:00 –18:00 uur
9:00 – 18:00 uur
9.00 – 18.00 uur
9.00 – 18.00 uur
9.00 – 20.00 uur
9.30 – 17.00 uur
Gesloten

Burgemeester Mollaan
5582 CK Aalst-Waalre
040-2213433

Een wisselend assortiment bij Timco Voordeelmarkt Aalst-Waalre

Ons assortiment wordt bepaald door de partijen die wij opkopen. Daarom heeft Timco Voordeelmarkt een assortiment dat continu wisselt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat wij producten uit een volledige supermarkt of drogisterij aanbieden. We hebben ook altijd een ruim aanbod meubels, zoals goedkope hoekbanken of eettafels. Ook kleding is altijd te vinden in onze winkel. Het aanbod verschilt elke keer, bijvoorbeeld sportkleding van een bekend merk of kleding uit een herenmodezaak.

Blijf op de hoogte van nieuwe partijen in onze voordeelwinkel

Om op de hoogte te blijven van het laatste aanbod van Timco Voordeelmarkt kun je ons het beste volgen op Facebook of je inschrijven voor de nieuwsbrief. Via deze kanalen houden wij je wekelijks op de hoogte over de nieuwste partijen in onze voordeelshop, zo ben je nooit te laat!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht