Goedkope Meubels en boxsprings met kortingen van 60% tot 80% kassakorting

Bij Timco Voordeelmarkt kun je terecht voor goedkope meubels. Nu hebben we ook een tijdelijk verkooppunt in Eindhoven. Visserstraat 3 voorheen Verouden slapen. Hier vindt u voor 2000m2 aan meubels met zeer hoge kortingen oplopend tot 80% kassakorting.

Een ruime keuze uit banken, hoekbanken, tafels, stoelen, kleden, kasten enz.

Dit filiaal is geopend van woensdag t/m zondag.

woensdag: 10:00 tot 18:00 uur

donderdag: 10:00 tot 18:00 uur

vrijdag: 10:00 tot 18:00 uur

zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur

zondag: 12:00 tot 17:00 uur

Foto’s van de meubels met korting

De foto’s in dit artikel geven een kleine impressie van het aanbod meubels met korting dat we op dit moment in de winkel hebben staan.

Let op: Het komt voor dat we ervoor kiezen om een partij niet in alle filialen te verkopen. Kijk bij een partij daarom eerst goed op welke locatie deze wordt aangeboden.

Deze partij wordt verkocht in filiaal: Eindhoven (Visserstraat 3)

Goedkope meubels in de regio Eindhoven en regio Venray 

Timco Voordeelmarkt heeft drie verschillende filialen met elk een assortiment in meubels. De filialen bevinden zich in Aalst-Waalre, Oploo en Eindhoven. In al onze filialen verkopen wij allerlei meubels. Elk filiaal heeft weer een ander assortiment, dus als je bij het ene filiaal niets kunt vinden dan kun je altijd bij een ander filiaal terecht.

Laat je meubels thuisbezorgen door Timco Voordeelmarkt

Bij aankoop van een meubel bij Timco Voordeelmarkt, is het ook mogelijk om de meubels thuis te laten bezorgen. De bezorgingen vinden plaats door het hele land. De bezorgkosten zijn afhankelijk de afstand die afgelegd moet worden en liggen tussen de 25 en 65 euro. Twijfel je na bezorging van je meubels toch nog over je aankoop? Binnen 8 dagen naar levering kun je je aankoop nog annuleren. Timco bied je 8 dagen garantie om de meubels om te ruilen of om je geld terug te vragen.

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen beoordeling gegeven)

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast: