Timco voordeelmarkt kocht een mega partij schoenen. Maar liefst 15000 paar! Dit is echt een bezoek aan een van onze filialen waard. De collectie zeer uitgebreid.

Heren, dames en kinderen dus u kunt shoppen voor het hele gezin.

Diverse merken zoals:  Van Bommel, Bjorn Borg, Replay, Adidas, Nike, Nubikk, Tommy Hilfiger, Gabor, Birkenstock, Tamaris, Diesel, Converse enz.

Op deze partij krijgt u 90% kassakorting op de normale verkoopprijzen.

I.v.m. met de grote van de partij wordt er elke dag aangevuld.

Deze partij wordt verkocht in ons filiaal Oploo.

Foto’s van deze voordeel partij

De onderstaande foto’s in dit artikel geven een kleine impressie van het aanbod dat we momenteel in de winkels hebben staan. Voor een overzicht van alle artikelen  vragen wij om naar ons filiaal te komen. Alle artikelen zijn uitgestald en kunnen worden gevoeld, getest, gepast etc..

Wat je ziet is wat je koopt!  En…. met veel voordeel!!  Let op: Het komt voor dat we ervoor kiezen om de partij niet in alle filialen te verkopen. Kijk eerst goed op welke locatie deze partij wordt aangeboden.

Deze partij wordt verkocht in filiaal: Oploo

schoen

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
Loading...

Helaas.. Deze partij is uitverkocht.
Omdat bij Timcovoordeelmarkt een partij écht een partij is! is de voorraad altijd voordelig maar ook beperkt. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van alle aangekochte partijen, meld je dan aan voor Timcovoordeelmail