Goedkope opvouwbare bolderkarren – Bolderkarren 50% korting

De Beach Wagon Lite is een lichtgewicht opvouwbare bolderkar die gemakkelijk en snel opvouwbaar. De Beach Wagon Lite heeft een modern design en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Het frame is gemaakt van hoogwaardig metaal. De bolderkar is zeer wendbaar en stabiel vanwege de grote anti-lek banden welke voorzien zijn van stof vrije kogellagers. Hierdoor blijft de bolderkar altijd soepel rijden.

De Beach Wagon Lite is ook geschikt voor het vervoeren van kinderen. De binnenvoering is gemaakt van zachte materialen. Het kuip doek is tevens los te maken en zo gemakkelijk schoon te maken in de wasmachine.

Afmetingen (LxBxH):

Uitgevouwen: 95cm x 65cm x 61cm
Opgevouwen: 103cm x 55cm x 18cm

Kuip bodem : 80 x 35 cm

Kuip bovenaan : 86 x 50 cm

Hoogte zijkant kuip : 32 cm

Specificaties:
Gewicht frame: 11kg
Gewicht wielen: 2,5kg
Draagvermogen: 80kg

Foto’s van de bolderkarren met korting

De foto’s in dit artikel geven een kleine impressie van het aanbod bolderkarren met korting dat we op dit moment in de winkel hebben staan.

Let op: Het komt voor dat we ervoor kiezen om een partij niet in alle filialen te verkopen. Kijk bij een partij daarom eerst goed op welke locatie deze wordt aangeboden.

Deze partij wordt verkocht in filiaal: Aalst-Waalre, Oploo

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen beoordeling gegeven)

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast:

2019-01-09T21:35:30+00:00