Goedkope meubels – Meubels voor in de woonkamer nu 60% kassakorting!

Timco Voordeelmarkt is sinds een aantal jaar gespecialiseerd in het verkopen van meubels. Net zoals de rest van ons assortiment worden deze meubels verkocht tegen de scherpste prijzen. Zo koop je goedkope meubels, maar wel meubels van hoge kwaliteit. Het gaat voornamelijk om meubels voor in de woonkamer, zoals hoekbanken, 2- en 3 zitsbanken, tv-meubels, eetkamertafels, salontafels, wandkasten en bijzettafels. Ons assortiment verandert vaak, dus voor het actuele aanbod kun je het beste even langskomen in een van onze filialen.

Meubel outlets in de regio Eindhoven en regio Venray

Timco Voordeelmarkt heeft twee verschillende filialen die beiden een meubel outlet hebben. De filialen bevinden zich in Aalst-Waalre en Oploo. In al onze filialen verkopen wij meubels tegen hoge kortingen. Elk filiaal heeft een ander assortiment. Dus zie je in Aalst-Waalre bijvoorbeeld niets leuks, dan vind je wellicht wel jouw droommeubel in Oploo. Neem daarom vooral een kijkje in al onze filialen!

Laat je meubels thuisbezorgen door Timco Voordeelmarkt

Wanneer je meubels koopt bij Timco Voordeelmarkt, is het ook mogelijk om de meubels thuis te laten bezorgen. De bezorgingen vinden plaats door het hele land. De bezorgkosten zijn afhankelijk de afstand die afgelegd moet worden en liggen tussen de 25 en 65 euro. Staat de kast toch niet zo mooi in je woonkamer als je dacht of is de bank achteraf toch niet jouw smaak? Je hebt na levering altijd nog 8 dagen de tijd om je aankoop te annuleren. Timco bied je 8 dagen garantie om het meubel om te ruilen of om je geld terug te vragen.

Foto’s van de meubel outlet

De onderstaande foto’s geven een kleine impressie van de meubels die we op dit moment met korting in onze winkels verkopen.

Complete woonkamerprogramma’s zoals: dressoirs, tv-meubels, eetkamertafels, kasten, salontafels enz.

In diverse stijlen waaronder industrieel, Scandinavisch en trendy.

Let op: Het komt voor dat we ervoor kiezen om een partij niet in alle filialen te verkopen. Kijk bij een partij daarom eerst goed op welke locatie deze wordt aangeboden

Deze partij wordt verkocht in filiaal: Aalst-Waalre en Oploo

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast: