Goedkope Huishoudelijke artikelen – Huishoudelijke artikelen 40% kassakorting

Bij Timco Voordeelmarkt kunt u terecht voor huishoudelijke artikelen van Brabants bekendste merk. Verschillende artikelen zoals pedaalemmers, strijkplanken, opbergbakjes, keukengerei enz.  Alles dus van het degelijkste merk van Brabant. Dus echte kwaliteitsproducten. U krijgt 40% kassakorting op de normale verkoopprijzen.

Foto’s van de hoekbanken met korting

De foto’s in dit artikel geven een kleine impressie van het aanbod huishoudelijke artikelen met korting dat we op dit moment in de winkel hebben staan.

Let op: Het komt voor dat we ervoor kiezen om een partij niet in alle filialen te verkopen. Kijk bij een partij daarom eerst goed op welke locatie deze wordt aangeboden.

Deze partij wordt verkocht in filiaal:  Aalst-Waalre en Oploo

Goedkope banken in de regio Eindhoven en regio Venray en Venlo

Timco Voordeelmarkt heeft drie verschillende filialen met elk een assortiment in hoekbanken. De filialen bevinden zich in Aalst-Waalre, Oploo en Venlo-Blerick. In al onze filialen verkopen wij allerlei banken. Elk filiaal heeft weer een ander assortiment, dus als je bij het ene filiaal niets kunt vinden dan kun je altijd bij een ander filiaal terecht.

Laat je bank thuisbezorgen door Timco Voordeelmarkt

Bij aankoop van een hoekbank bij Timco Voordeelmarkt, is het ook mogelijk om de hoekbank thuis te laten bezorgen. De bezorgingen vinden plaats door het hele land. De bezorgkosten zijn afhankelijk de afstand die afgelegd moet worden en liggen tussen de 25 en 65 euro. Twijfel je na bezorging van je hoekbank toch nog over je aankoop? Binnen 8 dagen naar levering kun je je aankoop nog annuleren. Timco bied je 8 dagen garantie om de hoekbank om te ruilen of om je geld terug te vragen.

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen beoordeling gegeven)

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast: