Goedkope Massief houten teakmeubels – Teakmeubels met 80% kassakorting.

Bij Timco Voordeelmarkt kun je terecht voor goedkope meubels. Verschillende modellen kasten, tafels enz. van hoge kwaliteit tegen hele scherpe prijzen. De meubels in onze meubeloutlet worden altijd met kortingen van 80% verkocht. Deze meubels komen van de leverancier en worden met korting verkocht omdat er bij de leveranciers geannuleerde orders zijn of omdat er sprake is van overstock. De meubels hebben geen mankementen en zijn nieuw. Het komt weleens voor dat we meubels verkopen met kleine beschadigingen, maar dan wordt dit er altijd duidelijk bij vermeld en krijg je extra korting op je aankoop.

Foto’s van de meubels met korting

De foto’s in dit artikel geven een kleine impressie van het aanbod meubels met korting dat we op dit moment in de winkel hebben staan.

Let op: Het komt voor dat we ervoor kiezen om een partij niet in alle filialen te verkopen. Kijk bij een partij daarom eerst goed op welke locatie deze wordt aangeboden.

Deze partij wordt verkocht in filiaal: Aalst-Waalre en Oploo

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast:

Helaas.. Deze partij is uitverkocht.
Omdat bij Timcovoordeelmarkt een partij écht een partij is! is de voorraad altijd voordelig maar ook beperkt. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van alle aangekochte partijen, meld je dan aan voor Timcovoordeelmail