Goedkope Eetkamerstoelen – Eetkamerstoelen 60% kassakorting

Timco voordeelmarkt kochten we weer een grote partij eetkamerstoelen. Bij Timco Voordeelmarkt kun je terecht voor goedkope eetkamerstoelen. Verschillende modellen eetkamerstoelen van hoge kwaliteit tegen hele scherpe prijzen. De eetkamerstoelen in onze meubel outlet worden altijd met kortingen tot 60%. De eetkamerstoelen komen van de leverancier en worden met korting verkocht omdat er bij de leveranciers geannuleerde orders zijn of omdat er sprake is van overstock. De stoelen hebben geen mankementen en zijn nieuw. Het komt weleens voor dat we eetkamerstoelen verkopen met kleine beschadigingen, maar dan wordt dit er altijd duidelijk bij vermeld en krijg je extra korting op je aankoop.

Foto’s van de eetkamerstoelen met korting

De foto’s in dit artikel geven een kleine impressie van het aanbod hoekbanken met korting dat we op dit moment in de winkel hebben staan.

Let op: Het komt voor dat we ervoor kiezen om een partij niet in alle filialen te verkopen. Kijk bij een partij daarom eerst goed op welke locatie deze wordt aangeboden.

Deze partij wordt verkocht in filiaal:  Aalst-Waalre en Oploo

Goedkope eetkamerstoelen in de regio Eindhoven en regio Venray

Timco Voordeelmarkt heeft twee verschillende filialen met elk een assortiment in hoekbanken. De filialen bevinden zich in Aalst-Waalre en Oploo. In al onze filialen verkopen wij allerlei banken. Elk filiaal heeft weer een ander assortiment, dus als je bij het ene filiaal niets kunt vinden dan kun je altijd bij een ander filiaal terecht.

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen beoordeling gegeven)

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast:

2018-09-27T12:16:32+00:00