Goedkope bedden en matrassen – Beddenzaak 70% kassakorting

Bij Timco Voordeelmarkt kun je terecht voor goedkope bedden, matrassen, lattenbodems en beddengoed. Verschillende modellen bedden van hoge kwaliteit tegen hele scherpe prijzen. De bedden, matrassen en lattenbodems en worden met 70% kassakorting verkocht.

Alles van bekende merken zoals: Sand, M-line, Eastborn, Vroomshop, Clima comfort, Silvana Support, Texeler, Polypreen International enz.

Deze partij wordt verkocht in filiaal Aalst-Waalre.

Foto’s van de beddenzaak met korting

De foto’s in dit artikel geven een kleine impressie van het aanbod bedden, matrassen en lattenbodems met korting dat we op dit moment in de winkel hebben staan.

Let op: Het komt voor dat we ervoor kiezen om een partij niet in alle filialen te verkopen. Kijk bij een partij daarom eerst goed op welke locatie deze wordt aangeboden.

Deze partij wordt verkocht in filiaal: Aalst-Waalre

Laat je bed thuisbezorgen door Timco Voordeelmarkt

Bij aankoop van een bed bij Timco Voordeelmarkt, is het ook mogelijk om het bed thuis te laten bezorgen. De bezorgingen vinden plaats door het hele land. De bezorgkosten zijn afhankelijk de afstand die afgelegd moet worden en liggen tussen de 25 en 65 euro.

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast:

Helaas.. Deze partij is uitverkocht.
Omdat bij Timcovoordeelmarkt een partij écht een partij is! is de voorraad altijd voordelig maar ook beperkt. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van alle aangekochte partijen, meld je dan aan voor Timcovoordeelmail