Worstelen met dweil en emmer is vanaf nu verleden tijd! Er is een licht, ergonomisch, verantwoorde en vooral hygienischer alternatief: de Smart Flat Mop. In tegenstelling tot een normale, onhygiënische vloerwisser, vloertrekker of dweil, blijft de Smart Flat Mop altijd schoon, elke keer dat u hem uitspoelt. Dankzij het innovatiefe zelfreinigende systeem is buigen of met de hand uitwringen niet meer nodig!

Zelfreinigende mechanisme

De Smart Mop Pro maakt het wringen en dweilen eenvoudig door het zelfreinigende mechanisme in de emmer. De emmer bestaat uit 2 aparte watertanks, 1 voor schoon water en 1 voor vuil water. Schuif de Mop in de reinigingsgleuf en de borsteltjes maken de dweil weer compleet schoon in slechts een paar seconden. Haal hierna de Mop vervolgens door het droog compartiment om het overtollige water te verwijderen.

  • Geschikt voor alle soorten vloeren en oppervlakken!
  • Emmer met twee aparte emmers voor schoon en vies water
  • Licht in gebruik en makkelijk op te bergen
  • Geleverd inclusief 2 pads
  • Mop is compact en heeft 3 liter schoonwater en 3 liter vuil water capaciteit. Ideaal voor de gemiddelde Nederlandse huiskamers. Totaal 6 liter.

Foto’s van de harry smarty mopset met korting

De foto’s in dit artikel geven een kleine impressie van het aanbod mopsets met korting dat we op dit moment in de winkel hebben staan.

Let op: Het komt voor dat we ervoor kiezen om een partij niet in alle filialen te verkopen. Kijk bij een partij daarom eerst goed op welke locatie deze wordt aangeboden.

Deze partij wordt verkocht in filiaal:  Aalst-Waalre, Oploo en de webshop

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen beoordeling gegeven)

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast: