Goedkope wandkasten 60% kassakorting

Op zoek naar een mooie wandkast met lekker veel opbergruimte voor in je woonkamer? Of heb je nog een kast nodig voor in de logeerkamer? Of wat dacht je van een mooi dressoir? Dan ben je bij Timco aan het juiste adres. Bij Timco Voordeelmarkt koop je goedkope wandkasten van goede kwaliteit. Wij kopen nieuwe producten in tegen een lagere prijs en kunnen ze daarom met korting aan jou verkopen.

Sfeerimpressie van ons assortiment goedkope wandkasten

De foto’s op deze pagina geven een impressie van de goedkope wandkasten die we op dit moment in ons assortiment hebben. Houdt er rekening mee dat we niet in elk filiaal dezelfde producten verkopen. Ons assortiment verschilt per winkel. Bij elke partij wordt vermeld in welke filialen deze verkocht wordt. Dus kijk daar altijd even naar voor je een van onze winkels bezoekt.  

Deze partij wordt verkocht in filiaal:   Aalst-Waalre en Oploo

Goedkope wandkasten in de regio Venray en Eindhoven

Timco Voordeelmarkt heeft 2 verschillende filialen: een in Aalst-Waalre en een in Oploo. In onze filialen verschilt het assortiment. Je kunt dus ook in elk filiaal terecht voor verschillende wandkasten. Dus mocht je een keer in Aalst-Waalre niets leuks kunnen vinden, bezoek dan ook een keer ons filiaal in Oploo.

Laat je wandkast thuisbezorgen

Bij aankoop van een wandkast bij Timco Voordeelmarkt, is het ook mogelijk om de kast thuis te laten bezorgen. Dit kan binnen het hele land. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden en liggen tussen de 25 en 65 euro. Uiteraard kun je je wandkast ook direct bij aankoop meenemen. Twijfel je of je de juiste aankoop hebt gedaan? Dan kun je de wandkast binnen 8 dagen na levering omruilen of je geld terugkrijgen. Goede service voor onze klanten, daar staan wij voor!

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen beoordeling gegeven)

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast: