Goedkope tv-meubels 60% kassakorting

Is je tv-meubel aan vervanging toe? Of heb je gewoon zin in iets nieuws in je woonkamer? Bij Timco kun je terecht voor goedkope tv-meubels. Wij verkopen tv-meubels van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij kopen deze tv-meubels bij leveranciers die de meubels niet meer kunnen verkopen door geannuleerde orders of overstock, hierdoor kunnen wij de tv-meubels extra voordelig inkopen en kunnen we ze ook weer met korting aan jou verkopen. Wij verkopen onze tv-meubels nu met 60% kassakorting

Een sfeerimpressie van ons assortiment

De foto’s op deze pagina geven een sfeerimpressie van ons assortiment tv-meubels. Omdat wij partijen inkopen, wisselt ons assortiment vaak. Wij kunnen niet garanderen dat de producten die je op de foto’s ziet nog beschikbaar zijn in onze filialen. Bezoek voor het actuele assortiment een van onze filialen. Bij de partijen op de website wordt altijd vermeld in welk filiaal de producten worden bezocht. Kijk hier altijd even naar voor je een van onze filialen bezoekt, om teleurstelling te voorkomen.

Deze partij wordt verkocht in filiaal:   Aalst-Waalre en Oploo

Tv-meubels kopen in de regio Eindhoven en Venray

Voor jouw nieuwe tv-meubel kun je terecht bij onze filialen in Aalst-Waalre en Oploo. Ons assortiment goedkope tv-meubels verschilt per filiaal. Neem daarom vooral een kijkje in onze filialen om het gehele assortiment te zien.

Laat je tv-meubel thuisbezorgen of neem het direct mee

Wij bieden de optie om je nieuwe tv-meubel thuis te laten bezorgen door Timco Voordeelmarkt. Bezorgen kan door het hele land en de kosten zijn afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden. Deze kosten liggen tussen de 25 en 65 euro. Na levering heb je altijd 8 dagen bedenktijd. Binnen deze 8 dagen kun je het tv-meubel retourneren of omruilen. Uiteraard kun je je tv-meubel ook direct bij aankoop in de winkel mee naar huis nemen.

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen beoordeling gegeven)

Laden...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast: