Salontafels 60% kassakorting

Vierkant, rond, klein of groot. Bij Timco heb je een ruime keuze aan goedkope salontafels. Omdat wij grote partijen inkopen van leveranciers kunnen wij jou prachtige salontafels aanbieden tegen lage prijzen. Onze salontafels zijn nu te koop met 60% kassakorting. De salontafels die wij verkopen zijn nieuw en van goede kwaliteit.Het komt weleens voor dat we tafels verkopen met kleine beschadigingen, maar dan wordt dit er altijd duidelijk bij vermeld en krijg je extra korting op je aankoop.

Een sfeerimpressie van de salontafel outlet

De bovenstaande foto’s in dit artikel geven een kleine impressie van het aanbod salontafels dat we momenteel in de winkels hebben staan.Houdt er wel rekening mee dat ons assortiment continu wisselt. We kunnen daarom niet garanderen dat de producten op de foto’s nog verkrijgbaar zijn. Bezoek voor het actuele assortiment een van onze filialen.

We verkopen niet in elk filiaal dezelfde partijen. Bij de partijen op onze website wordt altijd vermeld in welk filiaal deze verkocht worden. Bekijk daarom voor je naar de winkel gaat de partijen pagina, om teleurstellingen te voorkomen.

Deze partij wordt verkocht in filiaal:   Aalst-Waalre en Oploo

Goedkope salontafels in de regio Venray en regio Eindhoven

Timco Voordeelmarkt heeft twee verschillende filialen met elk een ander assortiment. Onze filialen bevinden zich in Aalst-Waalre en Oploo. Dus mocht je jouw perfecte salontafel in het ene filiaal niet kunnen vinden, dan hebben we hem wellicht in het andere filiaal te koop. Kom vooral een kijkje nemen in meerdere filialen.

Direct meenemen of thuisbezorgen

Heb je jouw salontafel gevonden? Je kunt je salontafel direct meenemen uit de winkel, maar mocht dat niet lukken dan is het ook mogelijk om de salontafel thuis te laten bezorgen. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden en liggen tussen de 25 en 65 euro. Twijfel je na bezorging van je salontafel toch nog over je aankoop? Binnen 8 dagen na levering kun je je aankoop annuleren. Timco bied je 8 dagen garantie om de salontafel om te ruilen of om je geld terug te vragen.

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren

Laden...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast: