Goedkope matrassen en hoofdkussens bij Timco

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk en voor een goede nachtrust heb je een goed matras nodig. Hoe fijn is het dan als je een matras van goede kwaliteit kunt kopen tegen een hele voordelige prijs? Dat kan bij Timco Voordeelmarkt. Wij bieden een assortiment goedkope matrassen en hoofdkussens. Wij kopen deze matrassen met korting in bij onze leverancier waardoor we ze ook met korting aan jou kunnen verkopen. De korting betekent dus niet dat er iets mis is met het product. De matrassen en hoofdkussens zijn gloednieuw en worden in de verpakking geleverd.

Sfeerimpressie van de goedkope matrassen en hoofdkussens

De foto’s op deze pagina geven een impressie van de matrassen en hoofdkussens die we nu in ons assortiment hebben. Omdat wij partijen inkopen, kunnen we niet garanderen dat de producten die we in de winkel op voorraad hebben overeenkomen met wat er op de website staat. Voor het actuele assortiment kun je het beste een bezoekje brengen aan een van onze filialen. Bekijk voor je bezoek altijd even de pagina van de matrassen partijen op de website. Hierbij wordt vermeld in welk filiaal de matrassen verkocht worden. Zo voorkom je teleurstellingen!

Deze partij wordt verkocht in filiaal:   Aalst-Waalre en Oploo

Goedkope matrassen en hoofdkussen in de regio Eindhoven

Timco Voordeelmarkt heeft 2 verschillende filialen met allemaal dezelfde assortimenten in matrassen en hoofdkussens. De filialen bevinden zich in Aalst-Waalre en Oploo. In al onze filialen verkopen wij allerlei matrassen en hoofdkussens. Elk filiaal heeft een verschil in assortiment en voorraad, dus ziet u bijvoorbeeld in Aalst-Waalre niks leuks dan zit er in Oploo wellicht wel een leuk/fijn matras of hoofdkussen voor u bij. Dus wees niet getreurd en neem een kijkje in al onze filialen.

Laat je nieuwe matras thuis bezorgen voor Timco

Matrassen hebben een flink formaat en we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen even gemakkelijk een matras in zijn of haar auto vervoert. Daarom heeft Timco Voordeelmarkt ook een bezorgservice. Wij bezorgen door het hele land. Afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden variëren de bezorgkosten van 25 tot 65 euro. Mocht je je matras direct na aankoop zelf mee willen nemen, dan kan dat natuurlijk ook. Na levering van het matras heb je nog 8 dagen bedenktijd. Binnen deze 8 dagen kun je het matras nog retourneren of omruilen.

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen beoordeling gegeven)

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast: