Goedkope eettafels 60% kassakorting

Bij Timco Voordeelmarkt ben je aan het juiste adres voor een goedkope eettafel. Nu denk je misschien, een goedkope eettafel, is dat dan wel goede kwaliteit? Jazeker. Timco Voordeelmarkt koopt haar eettafels in bij leveranciers die deze niet meer kunnen verkopen vanwege geannuleerde orders of overstock. Omdat wij de eettafels voordelig kunnen inkopen, kunnen wij ze ook met een hoge korting aan jou verkopen. Alle eettafels die wij verkopen zijn nieuw en van goede kwaliteit. De eettafels zijn nu met 60% kassakorting te koop. Het komt wel eens voor dat we tafels verkopen met kleine beschadigingen, maar dan wordt dit er altijd duidelijk bij vermeld en krijg je extra korting op je aankoop.

Een sfeerimpressie van de eettafel outlet

De onderstaande foto’s in dit artikel geven een kleine impressie van het aanbod goedkope eettafels dat we momenteel in de winkels hebben staan. Houdt er wel rekening mee dat ons assortiment continu wisselt. We kunnen daarom niet garanderen dat de producten op de foto’s nog verkrijgbaar zijn. Bezoek voor het actuele assortiment een van onze filialen.

We verkopen niet in elk filiaal dezelfde partijen. Bij de partijen op onze website wordt altijd vermeld in welk filiaal deze verkocht worden. Bekijk daarom voor je naar de winkel gaat de partijen pagina, om teleurstellingen te voorkomen.

Deze partij wordt verkocht in filiaal:   Aalst-Waalre en Oploo

Eettafel outlet in de regio Eindhoven en Venray

Timco Voordeelmarkt heeft 2 verschillende filialen met elk een eigen assortiment eettafels. De filialen bevinden zich in Aalst-Waalre en Oploo. We verkopen verschillende soorten eettafels van boomstamtafels tot eikenhouten tafels. Met stalen poten of houten poten en in allerlei verschillende vormen en maten. Elk filiaal heeft een verschil in assortiment en voorraad, dus zie je bijvoorbeeld in Oploo niks leuks dan zit er in Aalst-Waalre wellicht wel een leuke tafel voor je bij. Kom daarom zeker even langs in beide filialen.

Laat je eettafel thuisbezorgen door Timco Voordeelmarkt

Bij aankoop van een eettafel bij Timco Voordeelmarkt, is het ook mogelijk om de eetkamerstoelen thuis te laten bezorgen. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden en liggen tussen de 25 en 65 euro. Twijfel je na bezorging van je eettafel toch nog over je aankoop? Binnen 8 dagen na levering kun je je aankoop annuleren. Timco bied je 8 dagen garantie om de eettafel om te ruilen of om je geld terug te vragen.

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast: