Goedkope eetkamerstoelen – een ruim assortiment eetkamerstoelen met 60% kassakorting

Bij Timco Voordeelmarkt kun je terecht voor een uitgebreid assortiment eetkamerstoelen. Ons aanbod bestaat uit verschillende modellen, kleuren en prijsklassen. Waarom wij deze eetkamerstoelen zo goedkoop kunnen verkopen? Timco koopt eetkamerstoelen in van leveranciers die overstock hebben of die de stoelen niet meer mogen verkopen in verband met een geannuleerde order. Hierdoor kunnen wij de stoelen goedkoop inkopen en ze ook met hoge korting aan jou doorverkopen. Je koopt prachtige stoelen van goede kwaliteit tegen een hele voordelige prijs.De stoelen in onze eetkamerstoelen outlet worden altijd met 60% korting verkocht.

Sfeerimpressie van de eetkamerstoelen outlet

Bovenstaande foto’s geven een impressie van de eetkamerstoelen die wij op dit moment aanbieden. Houdt er wel rekening mee dat ons assortiment constant wisselt. Wij kunnen daarom niet garanderen dat de producten die je op onze website ziet nog verkrijgbaar zijn in onze winkels. Bezoek een van onze filialen om het actuele assortiment te zien.

We verkopen niet in elk filiaal dezelfde partijen. Bij de partijen op onze website wordt altijd vermeld in welk filiaal deze verkocht worden. Bekijk daarom voor je naar de winkel gaat de partijen pagina, om teleurstellingen te voorkomen.

Deze partij wordt verkocht in filiaal:   Aalst-Waalre en Oploo

Vind jouw goedkope eetkamerstoelen in de regio Eindhoven en Venray

Timco voordeelmarkt heeft twee verschillende filialen. Een filiaal in Aalst-Waalre en Oploo. Ons assortiment verschilt per filiaal. Dus mocht je in een het ene filiaal de eetkamerstoelen die je zoekt niet kunnen vinden, dan kun je altijd het andere filiaal bezoeken.

Laat je nieuwe eetkamerstoelen thuisbezorgen

Bij aankoop van eetkamerstoelen bij Timco Voordeelmarkt, is het ook mogelijk om de eetkamerstoelen thuis te laten bezorgen.  De bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden en liggen tussen de 25 en 65 euro. Twijfel je na bezorging van je eetkamerstoelen toch nog over je aankoop? Binnen 8 dagen na levering kun je je aankoop nog annuleren. Timco bied je 8 dagen garantie om de hoekbank om te ruilen of om je geld terug te vragen.

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast: