Goedkope 2 en 3 zits banken – 2 en 3 zitsbanken 50% kassakorting

Bij Timco Voordeelmarkt kun je terecht voor 2 en 3 zitsbanken. Verschillende modellen 2 en 3 zitsbanken van hoge kwaliteit tegen hele scherpe prijzen. De 2 en 3 zitsbanken in onze meubel outlet worden nu met 50% kassakorting verkocht. De 2 en 3 zitsbanken komen van de leverancier en worden met korting verkocht omdat er bij de leveranciers geannuleerde orders zijn of omdat er sprake is van overstock. De banken hebben geen mankementen en zijn nieuw. Het komt weleens voor dat we banken verkopen met kleine beschadigingen, maar dan wordt dit er altijd duidelijk bij vermeld en krijg je extra korting op je aankoop.

De foto’s in dit artikel geven een kleine impressie van het aanbod hoekbanken met korting dat we op dit moment in de winkel hebben staan.

Let op: Het komt voor dat we ervoor kiezen om een partij niet in alle filialen te verkopen. Kijk bij een partij daarom eerst goed op welke locatie deze wordt aangeboden.

Deze partij wordt verkocht in filiaal:   Aalst-Waalre en Oploo

Goedkope 2 en 3 zitsbanken in de regio Eindhoven en regio Venray

Timco Voordeelmarkt heeft twee verschillende filialen met elk een assortiment in 2 en 3 zitsbanken. De filialen bevinden zich in Aalst-Waalre en Oploo. In al onze filialen verkopen wij allerlei 2 en 3 zitsbanken. Elk filiaal heeft weer een ander assortiment, dus als je bij het ene filiaal niets kunt vinden dan kun je altijd bij het andere filiaal terecht.

Laat je 2 of 3 zitsbank thuisbezorgen door Timco Voordeelmarkt

Bij aankoop van een 2 of 3 zitsbank bij Timco Voordeelmarkt, is het ook mogelijk om de hoekbank thuis te laten bezorgen. De bezorgingen vinden plaats door het hele land. De bezorgkosten zijn afhankelijk de afstand die afgelegd moet worden en liggen tussen de 25 en 65 euro. Twijfel je na bezorging van je 2 of 3 zitsbank toch nog over je aankoop? Binnen 8 dagen naar levering kun je je aankoop nog annuleren. Timco bied je 8 dagen garantie om de 2 of 2 zitsbank om te ruilen of om je geld terug te vragen.

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren

Laden...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast: