CALVIN KLEIN BOXERSHORTS VOOR HEREN

De boxershorts van Calvin Klein zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de garderobe van een man. Het ondergoed van het merk wordt gekenmerkt door een brede band met logo applicatie. De onderbroeken zijn gemaakt van de ademende stof katoen en bevatten veel stretch waardoor het zeer comfortabel zit.

DE DIVERSE BOXERSHORT VAN CALVIN KLEIN

De Calvin Klein boxershorts is er alleen in één uitvoering. Zo kan je kiezen uit de Low Rise Trunks boxershorts die voorzien zijn van korte pijpjes. Daarnaast zijn de boxershorts te verkrijgen in diverse kleuren die variëren van wit/grijs/zwart tot zwart.

Goedkope boxershorts koop je nu bij Timcovoordeelmarkt.nl
Van € 39,99 nu voor € 23,99.

Foto’s van de boxershorts met korting

De foto’s in dit artikel geven een kleine impressie van het aanbod boxershorts met korting dat we op dit moment in de winkel hebben staan.

Let op: Het komt voor dat we ervoor kiezen om een partij niet in alle filialen te verkopen. Kijk bij een partij daarom eerst goed op welke locatie deze wordt aangeboden.

Deze partij wordt verkocht in filiaal: Aalst-Waalre, Oploo en de webshop

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze partij 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen beoordeling gegeven)

Loading...

Is dit niet de partij waar je naar zoekt? Geen probleem
Voor alle overige actuele partijen klik gerust de button hiernaast: